Metsastys-kalastus.com

Mediatiedot

Lisää muualla verkossa:

Mediatiedot

Metsastys-kalastus.com on riippumaton eräaiheinen verkkomedia.
Päätoimittaja: Raiko Ritvanen, ritvanen (at) metsastys-kalastus.com

Sivuston ensiversio on rakennettu siten, että se toimii Firefox-selaimella ja näyttötilassa 1024x768. Internet explorer -selaimella ja suurempaa resoluutiota käytettäessä taitto saattaa hajota. Firefox-selaimessa se kuitenkin tolkkuuntuu suurentamalla fonttia Näytä > Tekstin koko.

Metsastys-kalastus.com tarjoaa hyvän kanavan markkinoida tuotteita ja palveluja suoraan asiayhteydessään siten, että ne tavoittavat kohderyhmänsä. Kontekstuaalinen markkinointi on tutkimusten mukaan erittäin tehokasta. Esimerkkki: käyttäjä tekee webhaun lauseella fasaaninmetsästys ja päätyy metsastys-kalastus.comin fasaaninmetsästystä käsittelevälle sivulle. Mainos ja/tai linkki esim. fasaanitilalle kiinnittää erittäin suurella prosentilla sivun selailijan huomion ja hän siirtyy linkistä eteenpäin tai tarttuu mainokseen. Mahdollista on laittaa esimerkiksi tekstilinkki Lisää muualla verkossa -kohtaan. Kysy lisää erilaisista mahdollisuuksista sähköpostilla: info (at) metsastys-kalastus.com. Yleinen hinnasto perusmainoksista alla.

Metsastys-kalastus.com on kiinnostunut julkaisemaan eräaiheisia artikkeleja tai kuvitettuja kertomuksia. Tarjoa reippaasti sähköpostitse: info (at) metsastys-kalastus.com

Mainoshinnat

MainospaikkaHinta / 1/2 vHinta / vuosi
Sivuosa100 e180 e
Ylälaita120 e200 e
Alalaita80 e140 e
Muualla verkossa (tekstilinkki)50 e80 e
Tekstiin upotettu linkki120 e200 e
Linkkilista25 e50 e

Hintoihin lisätään ALV 22%. Valmistamme tarvittaessa mainosbannerit. Kokonaisten osioiden tai koko sivuston mittaiset mainosratkaisut katsotaan erikseen.

Tietosuoja

Käytämme Googlen mainosohjelmaa mainosten näyttämiseen verkkosivuston vierailijoille. Google saattaa käyttää käynneistäsi tässä ja muissa verkkosivustoissa saatuja tietoja (ei kuitenkaan nimeä, osoitetta, sähköpostiosoitetta tai puhelinnumeroa) voidakseen näyttää sinua kiinnostavien tuotteiden ja palveluiden mainoksia. Jos haluat lisätietoja tästä käytännöstä ja tietoja vaihtoehdoista, jos haluat kieltää näiltä yrityksiltä tietojesi käytön, napsauta tätä.

Mediatiedot | Sivukartta | Tekijänoikeudet | Ota yhteyttä | ©2007-2008 Metsastys-kalastus.com